Parkeringskontrol/parkeringsservice for bønder

Her i marts måned, løb en større demonstration af stablen i København, gennemført af bønder fra fyn, jylland og sjælland, som kørte i deres traktorer til københavn.

Hvad alle københavnere ved, så er parkeringsmuligheder ikke det der findes mest af, og da slet ikke til traktorer på flere tons, så landmændene måtte tænke kreativt for at få parkeret deres traktorer.

Hvad de ikke lige havde tænkt over var, at denne type alternative parkering kunne udløse en parkeringsbøde i forbindelse med en parkeringskontrol, men det skulle de senere erfare, at det kunne den.

På landet bruger man sjældent parkeringsskive,, og er parkeringsskiven der ikke, ja så kan man jo ikke stille den korrekt, og så har man jo ikke parkeret lovligt.

Der blev noteret rigtig mange bøder for parkeringsforseelser til de besøgende landmænd, hvor enkelte af de uheldige landmænd mente, at det rigtige ord måtte være parkeringschikanering og ikke parkeringsservice.

Flere landmænd håber, at de får eftergivet parkeringsafgiften fra de forskellige parkeringsfirmaer, men det ser ikke for godt ud, de kunne jo blot have undersøgt reglerne.

Dette indlæg blev udgivet i Politik, Samfundet, Set og sket. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *